INLOGGEN

Verzeker jij jezelf van een plek op onze apenrots?

Op donderdag 12 oktober 2023 organiseren wij het Netwerkloket.

We hebben een bijzondere spreker uitgenodigd die ons meeneemt in de wereld van tribes, apenstreken, apenkoppen en oerinstincten. Patrick van Veen houdt ons met het gedrag van apen een spiegel voor. Zien we in die spiegel de 'wij'-van Mosadex? Ard van der Meij, CEO Mosadex Groep, laat de stip op de horizon zien voor de coöperatie. Samen elke dag beter, doe je mee?

Wat is het Netwerkloket?

Het netwerkloket is een gratis event voor alle aiossen, jonge apothekers, tweede apothekers en beherend apothekers die geen apotheekeigenaar zijn. Een gezellige, waardevolle avond waar we samen bouwen aan een netwerk van kennis, contacten en samenwerkingsverbanden.

Programma

18.30 Inloop

19.00 Diner

20.00 Inhoudelijk gedeelte door Sue Kroon, lid coöperatiebestuur Mosadex Groep, Ard van der Meij, CEO Mosadex Groep en Patrick van Veen, gedragsbioloog

22.00 Netwerkborrel

22.30 Verwacht einde

Het Netwerkloket vindt plaats in Mereveld, Mereveldseweg 9, 3585 LH Utrecht. 

Sluit je aan bij onze tribe?

Meld je vóór maandag 25 september 2023 aan. Let op: dit event is alleen bedoeld voor apotheken die afnemen bij Mosadex Groep. Het aantal toegangsplaatsen is gelimiteerd. In september ontvang je van ons een ticket per post. Dit is jouw toegangsbewijs en tegelijkertijd je persoonlijke lot om wat leuks te winnen.

Aanmelden

Gepubliceerd op: 11 augustus 2023

Vind je dit misschien ook interessant?

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: