INLOGGEN

Maak kennis met COO Adrie van Bragt

Januari 2021 | Adrie van Bragt stapt zijn nieuwe kantoor binnen in ’s-Hertogenbosch. “Een bijzonder gevoel na 28 jaar bij elektronica-leverancier Neways. Maar het voelt goed om aan een nieuw jaar te beginnen, op een nieuwe werkplek met nieuwe energie.”

Wat meer over Adrie… 

“Ik ben opgegroeid in Someren, met mijn broertje, vader die in de bouw werkte en moeder die altijd thuis was. Ik leerde van hen respect te hebben voor de ander, eerlijk te zijn en hard te werken voor de kost. Principes die ik ook onze drie dochters graag wil meegeven. Nog steeds woon ik in Brabant, in Berlicum met mijn partner Marjon en studerende dochters die nu door corona weer vaker thuis zijn. In mijn loopbaan heb ik mooie kansen gehad. Afgestudeerd in de Algemene Operationele Technologie maar al snel focus op account- en projectmanagement. Werken met mensen in plaats van werken met machines. Bij Neways kon ik doorgroeien, veel van de organisatie en de wereld zien en daarmee niet alleen groeien als professional, maar ook als persoon. 

Wat ik er onder andere leerde? Hoe mensen acteren. De (intrinsieke) motivatie van mensen maakt het verschil. Ik zie het als mijn verantwoordelijkheid om de stip op de horizon te zetten en samen met collega’s te bepalen hoe we daar komen. Daarbij heb ik ontdekt dat veranderen in grote stappen niet werkt, we kunnen wel kleine stappen zetten en daarbij zorgen dat we koers houden en de mensen meenemen. Het sleutelwoord is verbinden!”

  Het sleutelwoord is verbinden!  

Van techniek naar farmaceutische zorg 

“Na 28 jaar voelde ik dat het tijd werd voor iets anders, misschien wel tot verbazing van velen.” En het werd iets heel anders? “Dat valt eigenlijk wel mee! De farmacie is nieuw voor mij, daar ga ik mijn tanden inzetten en ik laat niet zomaar los. Maar de logistieke dienst en service voor klanten komt overeen met de business die ik ken. Dankzij brede kennis van logistiek en procesoptimalisatie weet ik wat er nodig is om een optimaal proces in te richten, met zo min mogelijk verliezen. Of het nu transport is, magazijnlogistiek of productielogistiek: het gaat om de juiste balans vinden.” 

Waarom Mosadex? “De cultuur van deze organisatie spreekt mij aan. Al vanaf de eerste gesprekken met Ludwig en Ard tot en met de kennismaking met de organisatie in de eerste weken, ben ik bijzonder positief. Persoonlijk contact, no-nonsense aanpak en korte lijnen. Zo werk ik graag!” Adrie van Bragt krijgt de operationele verantwoordelijkheid over groothandelsfuncties en productieprocessen bij de dochterbedrijven van Mosadex Groep. Denk aan Apotheek Voorzorg, Holland Pharma en natuurlijk Mosadex groothandel

“Naast het kennismaken met de dochterbedrijven, hoop ik snel naar apothekers toe te kunnen. Door de lockdown tegen corona is dat fysiek niet mogelijk, maar via de digitale snelweg kan ik hopelijk ook velen bereiken."

"Ik leer graag onze klanten kennen, met al hun verwachtingen, uitdagingen en wensen. Dus voor iedereen die dit leest: graag tot snel!"


Ook interessant voor u?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: