INLOGGEN

Central Filling Mosadex

Ontzorging door centrale aanpak

Central Filling Mosadex is één van de projecten waar Mosadex op inzet om haar visie op farmalogistiek te realiseren. Apothekers kunnen ervoor kiezen de receptregels voor hun patiënt centraal bij Mosadex te laten inpakken en verzendklaar te maken op patiëntniveau.

Apotheker heeft regie

Het logistieke proces van groothandel tot patiënt kent meerdere smaken. Het is uiteraard aan de apotheker of hij of zij kiest voor centrale of lokale receptverwerking. Dankzij Central Filling is één van de opties het centraal laten inpakken en verzendklaar maken van de recepten op patiëntniveau. De innovatie is kostenbesparend voor de apotheker omdat minder personeel en minimale lokale voorraad nodig is voor de receptverwerking.

Tijd voor persoonlijke zorg dankzij logistieke efficiëntie


Nieuwe faciliteit

In Elsloo bestaat Central Filling al langer, maar op kleinere schaal. Om Central Filling voor alle klanten mogelijk te maken is een nieuwe faciliteit in Leiden geopend. Het hele assortiment van de groothandel wordt beschikbaar. Ook gekoelde producten en opiaten. In 2021 gaan alle klanten van Elsloo in stappen over naar Leiden. In 2022 komt de nieuwe geautomatiseerde functionaliteit beschikbaar voor alle afnemers van Mosadex Groothandel.

Waarom Central Filling?

Meer tijd voor persoonlijk contact en inhoudelijk goede zorg. Dat was voor Mathijn Brummelhuis, mede-eigenaar van vier apotheken, de reden om te kiezen voor Central Filling. Hoe hij dit ervaart? Hij vertelt er graag meer over!

Lees meer

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Uw accountmanager informeert u graag over Central Filling Mosadex.

Download de contactkaart

De toekomst van de apotheker

Om te zorgen dat uw apotheek toekomstbestendig blijft is innoveren noodzakelijk. Mosadex helpt u hierbij door het leveren van nieuwe diensten en producten, zoals Mosadex Central Filling. Naast dit project is Mosadex bezig met verschillende andere innovaties op het gebied van farmalogistiek, zorg en coöperatie.

Benieuwd naar deze innovaties?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: