INLOGGEN

Oncologie

Care4homecare is ervan overtuigd dat medisch specialistische behandelingen niet alleen in het ziekenhuis mogelijk zijn, maar ook op locatie kunnen worden uitgevoerd. Dit kan thuis, in een verpleeghuis of hospice zijn. Voor mensen met verschillende vormen van kanker realiseert het team van Care4homecare de thuisbehandeling. Het gaat dan om het toedienen van medicatie via een infuus.

In 2011 startte Care4homecare met het inzetten van hoog-specialistische ziekenhuiszorg thuis. O.a. voor dwarslaesiepatiënten die via een inwendige pomp medicatie toegediend krijgen. Dit bracht zoveel meerwaarde voor de patiënt en mantelzorger dat de eerste oncologieverpleegkundige werd aangenomen om de thuisbehandeling bij oncologie ook mogelijk te maken. Inmiddels zijn samenwerkingsovereenkomsten gelegd met meerdere ziekenhuizen en bezoekt het team patiënten door heel Nederland.

Infusie thuis krijgen

De behandeling thuis is hetzelfde als in het ziekenhuis, in nauwe samenwerking met de behandelend arts. Care4homecare werkt met hooggekwalificeerde, gespecialiseerde en ervaren oncologie verpleegkundigen die bij de patiënt thuis komen. Tijdens de behandeling is er supervisie via een beveiligde videoverbinding, zo is er altijd een dubbele controle met een medisch of verpleegkundig specialist.

In de praktijk

Care4homecare is als ambulante, gecertificeerde kliniek volledig ingericht en gespecialiseerd om de zorg thuis of op een andere locatie te leveren. Zij zorgen dat alles hiervoor geregeld wordt en dat ook alle benodigdheden aanwezig zijn op het moment van infusie.


Misschien zijn de volgende expertises van Care4homecare ook interessant voor jou?

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: