INLOGGEN

Over Care4homecare

Care4homecare is een thuisziekenhuis. De eerste ambulante kliniek in Nederland. Wat dat betekent? Het team van Care4homecare zet zich in voor patiënten die medisch specialistische zorg thuis kunnen ontvangen.

Care4homecare is volledig ingericht en gespecialiseerd om zorg op locatie van de patiënt te verlenen. Ze brengen de zorg dus naar de mensen toe, in plaats van andersom. Met gespecialiseerde verpleegkundigen en innovatieve technologie. En altijd in nauwe samenwerking met specialisten in het ziekenhuis.

Naar website

Geïnteresseerd in wat Care4homecare zoal doet? Bekijk hier de bedrijfsfilm!

Waar we trots op zijn!

Wij zetten ons in voor een toekomst waarin patiënten hun complexe medische zorg thuis kunnen krijgen in plaats van in het ziekenhuis, om zich zo weinig mogelijk ‘patiënt’ te voelen en zoveel mogelijk ‘gewoon zichzelf’ te blijven. De projecten waar we het meest trots op zijn hebben daar dan ook direct mee te maken.
tax:title

Thuisbehandeling voor patiënten met kanker

Sinds Care4homecare de thuisbehandeling bij immunotherapie gerealiseerd heeft, is het voor de eerste patiënten mogelijk thuis de behandeling te volgen.

Lees meer

tax:title

Het ZKN keurmerk

Care4homecare is door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkend als een Instelling voor Medisch Specialistische Zorg type 1. Daarmee fungeert Care4homecare als een ambulant zelfstandig behandelcentrum (ZBC). Care4homecare is aangesloten bij Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN).

Lees meer

Meer weten over Care4homecare?

Neem contact op met Myriam.

Het laatste nieuws van Care4homecare voor jou op een rij

Wij zetten ons in voor een toekomst waarin patiënten hun complexe medische zorg thuis kunnen krijgen in plaats van in het ziekenhuis, om zich zo weinig mogelijk ‘patiënt’ te voelen en zoveel mogelijk ‘gewoon zichzelf’ te blijven. Dit doen we door moderne communicatiemiddelen in te zetten en door verbinding te leggen met andere zorgverleners en -aanbieders.

Actuele vacatures bij Care4homecare

Juist omdat wij medisch specialistische zorg bij mensen thuis brengen, vinden wij het belangrijk dat onze collega’s zich bij Care4homecare ook thuis voelen. In het team van Care4homecare zorgen we ervoor dat iedereen op de juiste plek werkt en daar het beste uit zichzelf kan halen. Op die manier vertrouwen wij erop dat onze patiënten de zorg en persoonlijke aandacht krijgen waar we als ambulante kliniek voor staan. Bij Care4homecare werken we allemaal vanuit onze intrinsieke motivatie om mensen te helpen.

Hebben wij momenteel geen passende vacature beschikbaar? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar E hr@care4homecare.nl.

Alle Mosadex-vacatures


Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: