INLOGGEN

Optimale hulpmiddelenzorg in uw apotheek

Haalt u alles uit uw hulpmiddelenassortiment?

Is uw apotheekteam van toegevoegde waarde voor zorgverleners? Is uw assortiment up-to-date? Van Heek Medical biedt een analyse op het rendement van uw hulpmiddelenzorg aan. Daarmee krijgt u inzicht in de kansen die er voor uw apotheek nog liggen.

Meer weten?
Neem contact op met Van Heek Medical via
E info@vanheekmedical.com of
T 088 220 88 22.

Extra handig
Klik hieronder op de button voor alle informatie op een rij. U bestelt gratis brochures, assortimentskaarten of scheurblokken. Of u downloadt de materialen om meteen te gebruiken.

Naar vanheek.com  

Nieuw in wondzorg

Decifera Alginate Dressing

Met Decifera Alginate Dressing biedt u uw patiënt een gebruiksvriendelijk alginaatverband: het kleeft niet aan de wond en is makkelijk, snel én pijnvrij uit de wond te verwijderen. Zelfs als het verband verzadigd is.

Wanneer wordt Decifera Alginate Dressing ingezet?
Het product wordt voorgeschreven bij de behandeling van matig tot sterk exsuderende wonden. Ook te gebruiken bij geïnfecteerde wonden.

Voordelen voor u
De producten in het Decifera-assortiment zijn te bestellen in een kleinverpakking van vijf stuks, zodat u maatwerk levert en verspilling tegengaat. Daarnaast bent u met Decifera verzekerd van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Nieuw in continentiezorg

Attends Adjustable

Attends Adjustable zijn continentiebroekjes met hoge absorptiecapaciteit die nog beter aansluiten op het lichaam van de cliënt door de zachte elastische heupbanden en sterke hersluitbare plakstrips.

Waarom is dit belangrijk?
De juiste pasvorm is cruciaal bij continentiemateriaal. Sluit het materiaal perfect aan op het lichaam? Dan is de kans op lekkage het kleinst. Dat geeft uw cliënten vertrouwen in het ondernemen van activiteiten.

Goed om te benoemen bij uw voorschrijvers of thuiszorgcollega's:

  • De inzet van Attends draagt ook bij aan het beschermen van hun cliënten, onder meer door de snelle absorptie en dubbele kern die vochtterugslag tegengaat.
  • Het materiaal is ademend en de krulvormige cellulose beschermt de natuurlijke pH-waarde van de huid. Daardoor draagt het bij aan het voorkomen van Incontinentie-geassocieerde dermatitis (IAD);
  • De met groene thee bewerkte absorptiekorrels gaan nare geuren tegen;
  • Goedgekeurd door proDERM, instituut voor toegepast dermatologisch onderzoek.

Ook interessant voor u?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: