INLOGGEN

Parallelimport via Medcor Pharmaceuticals

Om onze apothekers scherpe prijzen en een breed portfolio aan te bieden is het productportfolio van dochterbedrijf Fisher Farma ondergebracht bij Medcor Pharmaceuticals. Een keuze zodat alle groothandelsklanten van Mosadex de voordelen behouden van het uitgebreide inkoopnetwerk in Europa.

Vanaf 2016 werkten Medcor Pharmaceuticals en Fisher Farma al intensief samen. Beide waren onderdeel van Mosadex Groep. Door de WGP-aanpassing zijn we genoodzaakt te kiezen voor één sterk merk: Medcor Pharmaceuticals. De activiteiten van Fisher Farma zijn daar ondergebracht om het volgende te realiseren:

  • schaalvoordelen op het gebied van productregistratie;

  • bundeling van inkoopvolumes in Europa;

  • aanbod van het meest brede portfolio in de Nederlandse markt van circa 1.700 registraties. 

De producten blijven beschikbaar via de Mosadex-groothandel

Het gecombineerde productportfolio van Medcor Pharmaceuticals is beschikbaar via de Mosadex-groothandel. Klanten plaatsen op reguliere wijze hun bestelling en de groothandel levert de producten aan de apotheken in heel Nederland.    

Heeft u vragen? 

De komende periode houden wij u graag op de hoogte. Heeft u vragen? Uw Mosadex-accountmanager staat voor u klaar! Of neem contact op met de klantenservice van Medcor Pharmaceuticals via T +31 320 265030 of E info@medcor.nl.

Naar de website  Ook interessant voor u?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: