INLOGGEN

Instellingsfarmacie

De zorgmarkt is in beweging. Terwijl de zorgvraag de komende jaren toeneemt, trekt de overheid zich terug. Als zorgorganisatie krijg je de kans een eigen koers uit te zetten. Voldoen aan de complexe zorgvraag van jouw patiënten kun je echter niet alleen.

Medicatie+Zorg is onderdeel van Mosadex Groep. Wij verbinden de lokale apotheker aan jouw zorginstelling of thuiszorgorganisatie. Onze apothekers zijn experts op het gebied van instellingsfarmacie en leveren maatwerk in jouw vertrouwde omgeving.

Lokale specialisten

Wij geloven in de kracht van lokale samenwerkingsverbanden. Via het netwerk van Mosadex Groep selecteren wij jouw lokale specialist. Natuurlijk stellen wij eisen aan beide partijen. Bijvoorbeeld op het gebied van kwaliteit van farmacotherapie, kennis van actuele wet- en regelgeving, aanbestedingen, het inrichten van een veilig mediatieproces en instellingsautomatisering en de snelheid van leveren.

GDS-expertise

Tot Mosadex Groep behoort ook Apotheek Voorzorg, de grootste leverancier van Medicatierollen in Nederland. Dat maakt dat we kennis hebben over het opstellen van een geneesmiddelendistributieprotocol en een vlekkeloze implementatie. 


Misschien zijn de volgende expertises van Medicatie+Zorg ook interessant voor jou?

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: