INLOGGEN

Over Medicatie+Zorg

Zorginstellingen kiezen in toenemende mate voor gespecialiseerde (instellings)apotheken. Medicatie+Zorg is het expertisecentrum dat je adviseert, begeleidt en schoolt op het gebied van instellingsfarmacie, actuele wet- en regelgeving, samenwerking in de eerste en tweede lijn, aanbestedingen, inrichten van het medicatieproces en instellingsautomatisering. Zo kun je de lokale specialist in een immer veranderend zorglandschap worden én blijven.

TIP: Ben jij al klant bij Apotheek Voorzorg? Maak dan van jouw vak een expertise! Medicatie+Zorg biedt diverse Masterclasses en workshops voor apothekers, assistenten en farmaceutisch managers. Masterclasses en workshops van Medicatie+Zorg worden gegeven in samenwerking met het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM). De masterclasses zijn KNMP, StiPCO, KABIZ - NVFZ en Optima Farma geaccrediteerd. Kijk in de agenda wanneer onze masterclasses gepland staan.

Naar website


Weten wat Medicatie+Zorg voor jou kan betekenen?

Ik help je graag!

Dino in de Braekt Manager Medicatie + Zorg
+31 6 46 31 16 03
d.i.d.braekt@medicatiepluszorg.nl
Bezoek mijn profiel!

Actuele vacatures bij Medicatie+Zorg

Deskundig, nieuwsgierig en altijd in ontwikkeling. Dat is wat de experts van Medicatie+Zorg kenmerkt. Deel uitmaken van ons team? Reageer dan op één van de openstaande vacatures. Hebben wij momenteel geen passende vacature beschikbaar? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar E info@medicatiepluszorg.nl.

Wat apothekers zeggen van de masterclasses van Medicatie+Zorg

Ook benieuwd naar onze masterclasses? Bekijk hier het complete overzicht.

De masterclass zette mij aan het denken: hoe kan ik het als apotheker voor de thuiszorg gemakkelijker maken om te voldoen aan de veilige principes in de medicatieketen?

Tineke Lok-Lodewijks
Edesche Apotheek

Sommige problemen in het medicatieproces blijken eenvoudiger op te lossen dan gedacht. Waarom moeilijk doen als het anders kan?

Boudien Mulder-Galama
Service Apotheek Sasburg

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: