INLOGGEN

Detachering

Medicatie+ Zorg geeft advies op maat. U kunt ook bij ons terecht voor ondersteunende services op maat. We bieden tijdelijke- en structurele ondersteuning op tal van praktische apotheekaspecten. Bij ons vindt u proactieve professionals, die het werk zelf zien liggen in uw apotheek. We kunnen u snel helpen. Hieronder een overzicht van de diverse mogelijkheden.

Medicatiebeoordelingen

Haalt uw apotheek de minimumeisen van IGJ betreft medicatiebeoordelingen of lukt het niet om de afgesproken medicatiebeoordelingen bij uw zorginstelling in uw volle agenda te plannen? Zeker met een groot aantal kwetsbare patiënten kan het moeizaam zijn voor hen allemaal een actueel geneesmiddelenoverzicht met behandeladvies samen te stellen.  Medicatie+ Zorg brengt u in contact met ervaren apothekers en farmaciestudenten die dit kunnen doen. 

Implementeren of vullen AIS/EVS

Op korte termijn een (grote) groep patiënten verwerken in uw AIS/EVS? U houdt zich wellicht liever met ‘echte’ zorg bezig. Maar daarvoor heeft u wel op korte termijn toegang tot patiëntgegevens nodig. Medicatie+ Zorg  zorgt voor assistentie die uw patiëntgegevens direct invoert.

Medicatieverificaties

Patiënten die opgenomen worden, overgeplaatst worden of met ontslag gaan na een ziekenhuisopname; een risicovol moment wat betreft medicatieveiligheid.  Zonder medicatieverificatie kan er gemakkelijk een fout in gebruikte medicatie, dosering of verkrijgbaarheid van beoogde medicatie gemaakt worden.  Met gespecialiseerde apothekersassistenten die snel inzetbaar zijn kan Medicatie+ Zorg ervoor zorgen dat dit professioneel ondersteunt wordt voor uw patiënten.

Receptenservice

Volgens de Nederlandse Apotheek Norm (NAN) dienen recepten binnen 12 uur na aflevering te zijn gecontroleerd. Zo levert u de beste zorg door controle, beoordeling en beantwoorden van vragen door de apotheker.  Als dat tijdelijk (bijvoorbeeld in verband met vakantie of ziekte) niet haalbaar is biedt de receptenservice uitkomst.  De medicatiebewakingssignalen- en receptcontrole gebeuren meteen, tegen lagere kosten dan een interim apotheker.

Voorraadinventarisatie

Weer helemaal up-to-date zijn, zodat uw AIS en werkelijke voorraad weer volledig met elkaar kloppen en uw actuele voorraadwaarde bekend is? Ons team kan snel uw gehele telling en administratie in het AIS verzorgen in het weekend. Zo kunt u de week starten met een geheel actueel AIS.

Aarzel niet contact op te nemen als uw specifieke servicevraag niet genoemd wordt, we denken graag mee voor maatwerkoplossingen!

Meer informatie over detachering? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: T +31 88 990 87 99 of E info@medicatiepluszorg.nl


Misschien zijn de volgende expertises van Medicatie+Zorg ook interessant voor u?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: