INLOGGEN

Detachering

Medicatie+ Zorg geeft advies op maat. Je kunt ook bij ons terecht voor ondersteunende services op maat. We bieden tijdelijke- en structurele ondersteuning op tal van praktische apotheekaspecten. Bij ons vind je proactieve professionals, die het werk zelf zien liggen in jouw apotheek. We kunnen je snel helpen! Hieronder een overzicht van de diverse mogelijkheden.

Medicatiebeoordelingen

Haalt jouw apotheek de minimumeisen van IGJ betreft medicatiebeoordelingen niet of lukt het niet om de afgesproken medicatiebeoordelingen bij jouw zorginstelling in een volle agenda te plannen? Zeker met een groot aantal kwetsbare patiënten kan het moeizaam zijn voor hen allemaal een actueel geneesmiddelenoverzicht met behandeladvies samen te stellen. Medicatie+ Zorg brengt je in contact met ervaren apothekers en farmaciestudenten die jou dit werk uit handen kunnen nemen. 

Implementeren of vullen AIS/EVS

Op korte termijn een (grote) groep patiënten verwerken in het AIS/EVS? Jij houdt je wellicht liever met ‘echte zorg' bezig. Maar daarvoor heb je wel redelijk snel toegang tot patiëntgegevens nodig. Medicatie+ Zorg zorgt voor assistentie om de patiëntgegevens direct in te voeren.

Medicatieverificaties

Patiënten die opgenomen worden, overgeplaatst worden of met ontslag gaan na een ziekenhuisopname zijn voorbeelden van risicovolle momenten kijkende naar medicatieveiligheid. Zonder medicatieverificatie kan er gemakkelijk een fout in sluipen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gebruikte medicatie, dosering of verkrijgbaarheid. Medicatie+ Zorg zorgt voor professionele ondersteuning met gespecialiseerde apothekersassistenten die snel inzetbaar zijn.

Receptenservice

Volgens de Nederlandse Apotheek Norm (NAN) dienen recepten binnen 12 uur na aflevering te zijn gecontroleerd. Zo lever jij de beste zorg door controle, beoordeling en beantwoorden van vragen door de apotheker. Als dat tijdelijk (bijvoorbeeld door vakantie of ziekte) niet haalbaar is, biedt de receptenservice uitkomst. De medicatiebewakingssignalen- en receptcontrole gebeuren meteen, én is goedkoper dan wanneer je een interim apotheker inschakelt.

Voorraadinventarisatie

Weer helemaal up-to-date zijn met een AIS, werkelijke voorraad en actuele voorraadwaarde die weer volledig met elkaar kloppen? Ons team kan snel de gehele telling en administratie in het AIS verzorgen. Ook in het weekend. Zo kun jij de week starten met een up-to-date AIS!

Aarzel niet contact op te nemen als jouw specifieke servicevraag niet genoemd wordt, we denken graag mee voor maatwerkoplossingen!

Meer informatie over detachering? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: 
+31 88 990 87 99
info@medicatiepluszorg.nl


Misschien zijn de volgende expertises van Medicatie+Zorg ook interessant voor jou?

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: