INLOGGEN

Assistent Controller

Den Bosch 36-40 uur hbo

Voor ons Finance team zijn we op zoek naar een assistent controller, die de ambitie heeft om in de toekomst door te groeien naar de rol van controller binnen Mosadex. Je krijgt een gevarieerd takenpakket en veel ruimte voor je eigen ontwikkeling. Kom jij ons team versterken?

Snijvlak finance/IT

Projectmatig werken

Doorgroeimogelijkheden

Solliciteer direct! Stuur door

Assistent Controller

Voor ons Finance team zijn we op zoek naar een assistent controller, die de ambitie heeft om in de toekomst door te groeien naar de rol van controller binnen Mosadex. Je krijgt een gevarieerd takenpakket en veel ruimte voor je eigen ontwikkeling. Kom jij ons team versterken?

Meer over Mosadex Groep

Mosadex Groep is een coöperatieve vennootschap voor- en door apothekers. Wij zijn een belangrijke speler binnen de Nederlandse zorg en leveren met onze 12 bedrijven een bijdrage om zorg toegankelijk, betaalbaar en patiëntvriendelijk te houden. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Als geheel vormen deze 12 bedrijven en 1700 collega’s de Mosadex Groep, een totaalleverancier in de farmaceutische zorg;

Vanuit ons hoofdkantoor in Den Bosch werken wij ondersteunend aan de verschillende bedrijven in onze groep. Dit kantoor is gevestigd op bedrijventerrein de Brand, direct naast de A2 bij Den Bosch. Als je hier binnenstapt, tref je een no-nonsense bedrijf met een informele sfeer en korte lijnen. Je deelt het kantoor met je collega’s van de Finance afdeling en bent ook regelmatig te vinden bij andere locaties van Mosadex. Binnen het team van Finance organiseren we elk kwartaal een borrel en binnen de hele Mosadex groep wordt een aantal keer per jaar een leuke activiteit georganiseerd.

Wat ga je bij ons doen?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met een passie voor technologische ontwikkelingen en oplossingen, met name voor toepassing binnen de financiële wereld. Als assistent controller gaan we je voorbereiden op een carrière als controller binnen Mosadex in een zeer dynamische omgeving. We kijken samen met jou welke projectmatige werkzaamheden het beste bij de ontwikkeling passen die jij voor ogen hebt. Denk hierbij aan de (door)ontwikkeling van ons ERP-systeem, (verbeteren van) managementrapportages en het digitalisering en/of automatisering van processen op basis van RPA en Process Mining. Je werkzaamheden zullen zich na verloop van tijd mee ontwikkelen naarmate jij je ontwikkelt binnen ons Finance Team.

Wat hebben wij je te bieden?

Voor deze functie krijg je een salaris dat past bij de kennis- en ervaring die je meebrengt, waarover we graag met elkaar in gesprek gaan. Verder ontvang je van ons:

  • Een leaseauto

  • Premievrij pensioen;

  • Thuiswerkvergoeding á €2,35 netto per dag thuiswerken;

We willen je in deze functie graag faciliteren in je ontwikkeling binnen ons team en binnen de functie, waarbij we je in het ideale scenario klaarstomen voor de functie van controller. We bieden daarom ook aan om je verdere ontwikkeling en (een eventuele) vervolgopleiding te vergoeden.

Waar zijn we naar op zoek?

Om succesvol te zijn in deze functie, denk wij dat het van belang is dat je aan een aantal punten voldoet. Dit zijn de volgende:

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in finance of vergelijkbaar;

  • Je hebt een aantal jaren werkervaring opgedaan in een financiële functie of in een relevante functie waarbij je veel met finance te maken hebt gehad;

  • Je hebt een passie voor- of interesse in financiële bedrijfsprocessen en de totstandkoming van managementinformatie;

  • Ervaring met PowerBI en Excel is een pré

Naast bovenstaande punten vinden we het vooral ook belangrijk dat je als persoon binnen Mosadex Groep past. Je moet het leuk vinden om je collega controllers te ondersteunen waar nodig; je toont initiatief, durft je mening te geven en zoekt de samenwerking op. In je werkzaamheden is het belangrijk dat je nauwkeurig bent en je werk bekijkt met een kritische blik en oog voor detail. Je stelt goede prioriteiten en houdt overzicht over jouw werk en het werk van de controllers.

Hebben wij je interesse gewekt?

Dan komen we graag met je in contact! Je kunt je interesse tonen bij onze recruiter Emiel via werkenbij@mosadex.nl of telefonisch/via Whatsapp op 06 11 59 19 06. Twijfel je nog ergens over, heb je nog vragen of wil je eerst meer weten voor je solliciteert? Dan staat Emiel je graag te woord!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: