INLOGGEN

Category manager specialité

's-Hertogenbosch 32-40 uur hbo

Voor ons inkoopteam op het hoofdkantoor in Den Bosch zijn we op zoek naar een nieuwe category manager. Een verantwoordelijke functie, waarbij je strategisch inzicht en commercieel vermogen combineert. Wie we precies zoeken? Dat lees je onderstaand!

categoriebeleid merkgeneesmiddelen

ruimte voor ontwikkeling

contactpersoon fabrikanten

Solliciteer direct! Stuur door

Category manager specialité

Meer over Mosadex Groep
Mosadex Groep is een coöperatieve vennootschap voor- en door apothekers. Wij zijn een belangrijke speler binnen de Nederlandse zorg en leveren met onze 12 bedrijven een bijdrage om zorg toegankelijk, betaalbaar en patiëntvriendelijk te houden. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Als geheel vormen deze 12 bedrijven en 1700 collega’s de Mosadex Groep, een totaalleverancier in de farmaceutische zorg;

Vanuit ons hoofdkantoor in Den Bosch werken wij ondersteunend aan de verschillende bedrijven in onze groep. Dit kantoor is gevestigd op bedrijventerrein De Brand, direct naast de A2 bij Den Bosch. Als je hier binnenstapt, tref je een no-nonsense bedrijf met een informele sfeer en korte lijnen. Je komt te werken op de bovenste verdieping binnen het team van inkoop, een klein team dat onderling veel samenwerkt. Je rapporteert in de functie aan de Director of Purchasing.

Wat kom je bij ons doen?
Als category manager spécialité ben je verantwoordelijk voor ons categoriebeleid in merkgeneesmiddelen naar de openbare apotheek. Je hebt intensief contact met fabrikanten in een structurele samenwerking en bent verantwoordelijk voor het maken- én naleven van de gemaakte afspraken rondom o.a. prijsstelling en beschikbaarheid. Binnen de organisatie werk je nauw samen met een aantal business analisten, die je ondersteunen bij het (verder) optimaliseren van je categorie. Ook heb je veel contact met voorraadplanners, sales- en finance collega’s. Samen zorg je ervoor dat de juiste beslissingen worden genomen, maar uiteindelijk ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor het resultaat.

Wat hebben wij je te bieden?
Voor deze functie ontvang je van ons een salaris van maximaal €7020,-. Verder ontvang je van ons de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Leaseauto

  • 24 vakantiedagen

  • Premievrij pensioen

  • Thuiswerkvergoeding á €2,35 per dag thuisgewerkt

Als team- en organisatie zijn wij volop in ontwikkeling. Jij krijgt de ruimte om met ons mee te groeien en je op zowel werk- als persoonlijk vlak te ontwikkelen. Je ontvangt door het jaar heen een aantal leuke attenties en is er een jaarlijks personeelsfeest. Maar misschien wel nog belangrijker: superleuke collega’s en een fijne werksfeer! Jouw standplaats is ’s-Hertogenbosch, maar je werkt ook regelmatig op andere vestigingen of gaat langs bij fabrikanten.

Wie zoeken wij?

Omdat je in deze functie een behoorlijke verantwoordelijkheid draagt, vinden wij het belangrijk dat de juiste kandidaat aan een aantal functie-eisen voldoet:

  • Hbo werk- en denkniveau, gecombineerd met minimaal 5 jaar werkervaring in een commerciële functie;

  • Een deel van je werkervaring heb je opgedaan in de farmacie.

Naast bovenstaande functie-eisen zijn we op zoek naar een aantal persoonlijke eigenschappen die volgens ons van groot belang zijn voor het succes van de functie. Je bent in staat constructieve relaties aan te gaan en te onderhouden. Je komt je afspraken na en onderbouwt de dingen die je zegt met feiten en cijfers. Door je combinatie van analytisch vermogen en pragmatische instelling kom je met snelle, uitvoerbare oplossingen die je op een gestructureerde manier weet uit te voeren. Doordat een aantal van de leveranciers buiten Nederland gevestigd zijn, is het belangrijk dat je naast het Nederlands ook een goede kennis hebt van de Engelse taal.

Hebben wij je interesse gewekt?

Dan komen we graag met je in contact! Je kunt je interesse tonen bij onze recruiter Emiel via werkenbij@mosadex.nl of telefonisch/via Whatsapp op 06 11 59 19 06. Twijfel je nog ergens over, heb je nog vragen of wil je eerst meer weten voor je solliciteert? Dan staat Emiel je graag te woord!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: