INLOGGEN

Over Coöperatieve Mosadex U.A. 

Coöperatieve Mosadex U.A. is een ledenorganisatie die eigenaar is van Mosadex Groep (handelsnaam van Mosadex C.V.). De bij de groep behorende bedrijven zijn totaalleverancier in de Nederlandse farmaceutische zorgmarkt. 

Het coöperatiebestuur, als vertegenwoordiger van ruim 300 leden, treedt op als vertegenwoordiger van haar leden. De huidige voorzitter is Jacco Pesser, apotheker te Oudenbosch. Meer weten over het bestuur van de coöperatieve Mosadex U.A.?

Naar de website  


Lid worden

Mosadex is als coöperatie uniek in de farmaceutische markt en gaat uit van ketenpartnerschap om hiermee haar concept in het belang van alle stakeholders verder te versterken.

Wilt u meer weten over Coöperatieve Mosadex U.A. of wilt u lid worden, neem dan contact op met Ton van Hulst, directeur bedrijfsontwikkeling en coöperatiezaken via E coop@mosadex.nl of T +31 6 54 23 70 13. Het secretariaat van de coöperatie bereikt u via E coop@mosadex.nl of T +31 88 990 82 03.

Lid worden


Meer weten over Coöperatieve Mosadex U.A.?

Ton van Hulst helpt u graag verder!

Ton van Hulst Directeur bedrijfsontwikkeling en coöperatiezaken
+31 6 54 23 70 13
t.v.hulst@mosadex.nl

Wat onze klanten zeggen over Coöperatieve Mosadex U.A.

Service Apotheek onderstreept als formule het belang van het lokale karakter. Ik ben heel tevreden.

Goeman Kranenborg
Service Apotheek Medisch Centrum Hoogezand Sappemeer
​Het was in 2018 weer prettig "coöpereren" met de Mosadex-organisatie. Zeker de samenwerking met Van Heek Medical. Ik ben enthousiast over de producten, de innovaties en de begeleiding.
Ettien Boerstra
Samenwerkende apotheken Roosendaal

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: