INLOGGEN

Over Coöperatieve Mosadex U.A. 

Coöperatieve Mosadex U.A. is een ledenorganisatie die eigenaar is van Mosadex Groep (handelsnaam van Mosadex C.V.). De bij de groep behorende bedrijven zijn totaalleverancier in de Nederlandse farmaceutische zorgmarkt. 

Het coöperatiebestuur treedt op als vertegenwoordiger van haar ruim 300 leden. De huidige voorzitter is openbaar apotheker Caspar van Thoor. Meer weten over het bestuur van Coöperatieve Mosadex U.A.?

Naar de website


Lid worden

Mosadex is als coöperatie uniek in de farmaceutische markt en gaat uit van ketenpartnerschap om hiermee haar concept in het belang van alle stakeholders verder te versterken.

Wil je meer weten over Coöperatieve Mosadex U.A. of lid worden, neem dan contact op met Ton van Hulst, directeur bedrijfsontwikkeling en coöperatiezaken via coop@mosadex.nl of +31 6 54 23 70 13. Het secretariaat van de coöperatie bereik je via coop@mosadex.nl of +31 88 990 82 03.

Lid worden


Meer weten over Coöperatieve Mosadex U.A.?

Ton van Hulst helpt je graag verder!

Ton van Hulst Directeur bedrijfsontwikkeling en coöperatiezaken
+31 6 54 23 70 13
t.v.hulst@mosadex.nl

Wat onze klanten zeggen over Coöperatieve Mosadex U.A.

Service Apotheek onderstreept als formule het belang van het lokale karakter. Ik ben heel tevreden.

Goeman Kranenborg
Service Apotheek Medisch Centrum Hoogezand Sappemeer

​Het was in 2018 weer prettig 'coöpereren' met de Mosadex-organisatie. Zeker de samenwerking met Van Heek Medical. Ik ben enthousiast over de producten, de innovaties en de begeleiding.

Ettien Boerstra
Samenwerkende apotheken Roosendaal

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: