INLOGGEN

Supply Chain Manager

Borculo/Zwolle 32-40 uur hbo

Voor onze organisatie Holland Pharma zijn we op zoek naar een versterking voor onze supply-chain. Zie jij het als een uitdaging om samen met je team te gaan werken aan het optimaliseren en vernieuwen van onze (supply-chain) organisatie? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

Leidinggeven aan 300 collega's

MT-functie

Sparringpartner directie

Solliciteer direct! Stuur door

Supply Chain Manager

Over je nieuwe werkgever

Een groothandel met alles op het gebied van gezondheid. Dat is Holland Pharma!

Holland Pharma is een totaalleverancier van drogisterij- en reformproducten. Met een team van meer dan 350 collega’s dragen we bij aan het leveren van meer dan 60.000 unieke artikelen. 

Binnen Holland Pharma werken we samen als team. Achterhoekse nuchterheid en gezelligheid, in combinatie met de drive om jezelf en de organisatie verder te verbeteren. We zijn ambitieus en willen graag samen met onze talentvolle medewerkers de nummer één totaalleverancier voor onze klanten in onze specifieke markten zijn.

Holland Pharma vormt binnen de organisatie van Mosadex Groep een cluster met NDS.De Nederlandse Drogisterij Service (NDS) is de organisatie achter de drogisterijformule van DA. Holland Pharma en NDS zijn beide onderdeel van Mosadex Groep, een totaalleverancier in de Nederlandse farmaceutische zorg- en retailmarkt. 

In deze functie rapporteer je aan de algemeen directeur - operationeel en geef je leiding aan de magazijnen inclusief operationele inkoop. Je bent onderdeel van het managementteam en geeft hierbij (in)direct leiding aan ongeveer 300 collega’s in onze magazijnen (locaties Borculo & Zwolle).

Wat ga je bij ons doen?

Wij zijn op zoek naar iemand die ons gaat helpen bij het (verder) moderniseren van onze supply-chain en magazijnprocessen en die de leiding neemt over onze twee magazijnen en bijbehorend personeel. Een verantwoordelijke rol, waarbij je aan de slag gaat met het op korte- en lange-termijn structureel verbeteren van onze interne (supply-chain) organisatie. Denk hierbij aan automatisering en mechanisering, maar ook aan voorraadbeheer en het vergroten van de “operational efficiency”. Verder zal je onder andere bezig gaan met:

 • Sparringpartner voor directie, management en (directe) collega’s op het gebied van de supply-chain

 • Volgen van trends en (markt)ontwikkelingen en het voorspellen van de toekomstige vraag naar een product

 • Je team in zijn kracht zetten, ze iedere dag weer motiveren dat we samen winnen en verliezen, maar juist van elk vraagstuk een uitdaging maken om deze structureel op te lossen en van daaruit te verbeteren.

Wat zoeken wij in een nieuwe collega?

Wij denken dat het belangrijk is dat je specifieke kennis en ervaring meeneemt voor deze functie. Specifiek zijn we op zoek naar kandidaten die beschikken over:

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in logistiek, supply-chain of vergelijkbaar, in combinatie met minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan in het vakgebied;

 • Eerdere werkervaring met optimalisatie van processen.

 • Kennis en ervaring met de implementatie van automatisering en mechanisering is een sterke pré;

 • Een duidelijke visie op supply-chain om weten te zetten naar concrete initiatieven en resultaten, bij voorkeur inclusief ervaring op “multi-channel” gebied

Naast bovenstaande is het belangrijk dat je goed past binnen onze organisatie en ons team. We zijn op zoek naar kandidaten die in staat zijn leiding te geven- en te nemen; je hebt oog voor je medewerkers, bent gericht op hun ontwikkeling en faciliteert ze waar nodig. Regelmatig bevind je je tussen de mensen; je bent benaderbaar en geeft collega’s het gevoel dat ze bij je terecht kunnen. Je bent in staat goede werkrelaties op te bouwen met mensen binnen en buiten de organisatie en bent in staat om deze stakeholders met elkaar te verbinden. Dit doe je door transparant en direct te communiceren en, wanneer nodig, je mening te geven vanuit je eigen kennis- en ervaring. Naast strategie ben je ook goed in de uitvoering; je bent in staat zelf doelen te formuleren, werkt hier gestructureerd naartoe en zorgt ervoor dat zaken worden afgerond zoals besproken.

Wat hebben wij je te bieden?

Wij vinden het belangrijk om een salaris te betalen dat past bij de kennis en ervaring die je meebrengt en gaan hierover graag met je in gesprek. Sowieso ontvang je van ons, naast je salaris, het volgende:

 • Leaseauto

 • 27 vakantiedagen;

 • Thuiswerkvergoeding;

 • Pensioenregeling (5% eigen bijdrage)

Ben je enthousiast geworden over ons verhaal?

Dan horen we graag van je! Je kunt contact opnemen met onze recruiter Emiel via werkenbij@mosadex.nl of op zijn mobiele nummer (06 11 59 19 06). Je kunt hem hier ook bereiken via Whatsapp. Ook als je nog vragen en/of twijfels hebt, of meer wil weten voor je officieel solliciteert, kun je via bovenstaande contactgegevens met hem in gesprek.

Hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit?

1.        Je toont je interesse

We gaan met je in gesprek om je te leren kennen en te horen waarom je enthousiast bent over de functie. Zijn we beide na dit gesprek enthousiast? Dan gaan wij ons best doen om zo snel mogelijk een eerste kennismaking te plannen op locatie in Borculo.

2.        De eerste kennismaking op locatie

Dit gesprek gebruiken we om te kijken of er sprake is van een klik tussen ons beiden. Uiteraard krijg je tijdens dit gesprek de ruimte om je vragen te stellen en willen wij wat zaken extra uitvragen.

3.        Het tweede gesprek en onze persoonlijkheidstest

Ons eerste gesprek goed afgerond? Dan gaan we direct een tweede gesprek plannen! Op die manier kun je kennismaken met (een aantal van) je toekomstige collega’s en kunnen we zaken die nog niet ter sprake zijn gekomen nog wat verder uitdiepen. Ook kunnen we gebruikmaken van onze persoonlijkheidstest. Dit is een onlinemethode, waarbij we na 10 minuten een goed beeld hebben van je persoonlijkheid en hoe we je het beste kunnen inzetten.

4.        Arbeidsvoorwaardelijk voorstel

We doen je een aanbod dat passend is bij je kennis en ervaring en lichten je graag toe hoe het arbeidsvoorwaardenpakket eruitziet. Uiteraard bieden we je de ruimte hierover met ons in gesprek te gaan en je vragen te stellen.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Holland Pharma

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: