INLOGGEN

Pricing Manager

Borculo 32-40 uur hbo

Voor ons team van Holland Pharma zijn we op zoek naar een nieuwe collega die alles weet over prijzen! Wie we zoeken? Dat lees je hieronder!

Prijsstrategie bepalen

Adviseren directie & management

Vrijheid & verantwoordelijkheid

Solliciteer direct! Stuur door

Pricing Manager

Voor ons team van Holland Pharma zijn we op zoek naar een nieuwe collega die alles weet over prijzen! Wie we zoeken? Dat lees je hieronder!

Meer over Holland Pharma

Een groothandel met alles op het gebied van gezondheid. Dat is Holland Pharma!

Holland Pharma is een totaalleverancier van drogisterij- en reformproducten. Met een team van meer dan 350 collega’s dragen we bij aan het leveren van meer dan 60.000 unieke artikelen. 

Binnen Holland Pharma werken we samen als team. Achterhoekse nuchterheid en gezelligheid, in combinatie met de drive om jezelf en de organisatie verder te verbeteren. We zijn ambitieus en willen graag samen met onze talentvolle medewerkers de nummer één totaalleverancier voor onze klanten in onze specifieke markten zijn.

Holland Pharma vormt binnen de organisatie van Mosadex Groep een cluster met NDS.

De Nederlandse Drogisterij Service (NDS) is de organisatie achter de drogisterijformule van DA. Holland Pharma en NDS zijn beide onderdeel van Mosadex Groep, een totaalleverancier in de Nederlandse farmaceutische zorg- en retailmarkt.

In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de manager Category Management & Inkoop. Je werkt veelvuldig samen met verschillende collega’s, maar bepaalt je eigen agenda en kan tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Voor deze functie wordt er wel verwacht dat je twee dagen in de week fysiek aanwezig bent op onze locatie in Borculo.

Wat ga je bij ons doen?

Je wordt verantwoordelijk voor de implementatie en bewaking van de opgestelde prijsstrategie binnen de organisatie en bent continue op zoek naar manieren om de ketenmarge te optimaliseren in onze omnichannel omgeving.
Je ondersteunt en adviseert het commerciële team door op basis van externe en interne databronnen zowel de consumentprijzen als de verkoopprijzen naar zakelijke afnemers te bepalen. Hiervoor stel je heldere prijs- en margerichtlijnen op.

Je bent actief betrokken bij de grote overeenkomsten die Holland Pharma met leveranciers en klanten sluit en hebt regelmatig overleg met de directie (het MT), business controlling, marketing en het commerciële team. Je zorgt in nauwe samenwerking met de systeempartner van de pricingtool en de gebruikers voor een optimale verwerking van de gegevens, waarbij je goed op hoogte bent van de marktontwikkelingen en wetgeving.   

Kortom, je speelt een cruciale rol bij het balanceren van omzet, marge, concurrentie en klanttevredenheid door de juiste prijsstrategieën te implementeren.

Wat zoeken wij in een nieuwe collega?

Wij vinden dat het belangrijk is dat je specifieke kennis en ervaring meeneemt voor deze functie. Specifiek zijn we op zoek naar kandidaten die beschikken over:

  • Minimaal een afgeronde relevante hbo-opleiding;

  • Meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare functie, waarbij we de specifieke inhoudelijke ervaring belangrijker vinden dan de sector waar je de ervaring hebt opgedaan.

Naast bovenstaande is het belangrijk dat je een aantal persoonlijke eigenschappen meebrengt. Je krijgt een functie die zeer data gedreven is, dus is het belangrijk dat je een goed analytisch vermogen hebt en sterk bent in het leggen van verbanden. Je kunt goed grote hoeveelheden informatie verwerken en zelfstandig opereren.

Je krijgt veel vrijheid om je tijd en agenda en werkplaats zelf in te delen, dus we zoeken iemand met verantwoordelijkheidsgevoel die de juiste keuzes maakt/prioriteiten stelt.

Wat hebben wij je te bieden?

Wij vinden het belangrijk om een salaris te betalen dat past bij de kennis en ervaring die je meebrengt en gaan hierover graag met je in gesprek. Sowieso ontvang je van ons, naast je salaris, het volgende:

  • 27 vakantiedagen;

  • Thuiswerkvergoeding;

  • Pensioenregeling (5% eigen bijdrage)

  • Winstbonus 2%

  • Personeels-inkoopregeling

Ben je enthousiast geworden over ons verhaal?

Dan horen we graag van je! Je kunt contact opnemen met onze recruiter Emiel via werkenbij@mosadex.nl of op zijn mobiele nummer (06 11 59 19 06). Je kunt hem hier ook bereiken via Whatsapp. Ook als je nog vragen en/of twijfels hebt, of meer wil weten voor je officieel solliciteert, kun je via bovenstaande contactgegevens met hem in gesprek.

Hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit?

1.        Je toont je interesse

We gaan met je in gesprek om je te leren kennen en te horen waarom je enthousiast bent over de functie. Zijn we beide na dit gesprek enthousiast? Dan gaan wij ons best doen om zo snel mogelijk een eerste kennismaking te plannen op locatie in Borculo.

2.        De eerste kennismaking op locatie

Dit gesprek gebruiken we om te kijken of er sprake is van een klik tussen ons beiden. Uiteraard krijg je tijdens dit gesprek de ruimte om je vragen te stellen en willen wij wat zaken extra uitvragen.

3.        Het tweede gesprek en onze persoonlijkheidstest

Ons eerste gesprek goed afgerond? Dan gaan we direct een tweede gesprek plannen! Op die manier kun je kennismaken met (een aantal van) je toekomstige collega’s en kunnen we zaken die nog niet ter sprake zijn gekomen nog wat verder uitdiepen. Ook kunnen we gebruikmaken van onze persoonlijkheidstest. Dit is een online methode, waarbij we na 10 minuten een goed beeld hebben van je persoonlijkheid en hoe we je het beste kunnen inzetten.

4.        Alles achter de rug?

We doen je een aanbod dat passend is bij je kennis en ervaring en lichten je graag toe hoe het arbeidsvoorwaardenpakket eruitziet. Uiteraard bieden we je de ruimte hierover met ons in gesprek te gaan en je vragen te stellen.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Holland Pharma

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: