INLOGGEN

Data Specialist

Den Bosch 32-40 uur wo

Voor ons team ‘Pharmacy Value & Business Intelligence’ zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Een functie als data-analist, met maatschappelijke relevantie, waarbij je bijdraagt aan goede zorg in de apotheek en het verbeteren van de gezondheid van patiënten. Wie we zoeken? Dat vertellen we je graag!

Data-analyse

Maken van dashboards

Klein team met grote impact

Solliciteer direct! Stuur door

Data Specialist

Waar kom je te werken?

De Service Apotheek is een apotheek zoals alle apotheken: deskundig en betrouwbaar. En zeker ook met een verschil: service. We zijn de enige zorgverlener waar je zonder afspraak naar binnenloopt. Niet alleen dat, we zijn niet slechts een medicijnuitgiftepunt. Bij Service Apotheek helpen we je. Je bent welkom. Dat voel je en dat merk je. We bieden aandacht, veiligheid en comfort. Service in alles én voor iedereen.

In totaal beschikt de Service Apotheek over zo’n 500 locaties, verspreid over Nederland. Je komt te werken op het hoofdkantoor van Service Apotheek in Den Bosch. Hier tref je een informeel, gezellig bedrijf met korte lijnen en collega’s die graag- en veelvuldig met elkaar samenwerken. We organiseren daarom ook verschillende bijeenkomsten gedurende het jaar, zoals de Service Apotheek Dagen, teamdagen en activiteiten met het team van Den Bosch.

Specifiek kom je het team van ‘Pharmacy Value & Business Intelligence versterken. Een klein team bestaande uit collega’s met een kritische, onderzoekende houding die veel en goed samenwerken. Je rapporteert in de functie aan de manager van dit team.

Service Apotheek is onderdeel van Mosadex Groep: totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Wat kom je bij ons doen:

Als Service Apotheek hebben wij de missie om de beste farmaceutische expert van Nederland te zijn door aantoonbaar goede zorg te leveren. In deze functie draag je hieraan bij door doelstellingen te formuleren, meetbaar te maken in hoeverre deze doelstellingen bereikt (kunnen) worden en de resultaten te communiceren aan verschillende stakeholders. Hiervoor werk je aan/met verschillende dashboards en rapportages. Je denkt actief mee over nieuwe databronnen die aangeboord kunnen worden en werkt samen met je collega’s bij Mosadex E-Health om alle data die verzameld wordt te borgen in onze gecentraliseerde database. Samen zorgen jullie voor de doorontwikkeling van het datalandschap van de Service Apotheek.

Wat hebben wij je te bieden?

Voor deze functie ontvang je van ons een maximaal salaris van €4600,- op basis van 40 uur. Daarbij ontvang je van ons:

  • 25 vakantiedagen;

  • Goede pensioenvoorziening;

  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling in je functie en door middel van GoodHabitz;

Wat breng je mee?

Wij denken dat je deze functie goed kunt uitvoeren als je beschikt over:

  • Een relevante WO-opleiding in de richting van farmacie, IT, data of vergelijkbaar;

  • Werkervaring opgedaan in de gezondheidszorg. Is dit specifiek binnen de farmacie, dan is dat voor ons een grote plus;

  • Affiniteit en/of ervaring met data-analyse, bij voorkeur in PowerBI of SQL;

  • Heb je al kennis van Python en/of R, dan is dat voor ons een extra reden om je uit te nodigen.

Persoonlijke eigenschappen die we op waarde schatten voor deze functie zijn een kritische, onderzoekende houding ten opzichte van onze datastromen. Je moet hierin verbanden leggen en zelfstandig tot betekenisvolle inzichten komen die een meerwaarde zijn voor de organisatie. Door het volume aan data is het belangrijk dat je goed analytisch vermogen hebt. Wanneer je tot de uitvoering komt, werk je nauwkeurig en zorg je voor hoge kwaliteit, omdat verschillende stakeholders vertrouwen op de informatie die jij aanlevert.

Ben je enthousiast geworden over ons verhaal?

Dan horen we graag van je! Je kunt contact opnemen met onze recruiter Emiel via werkenbij@mosadex.nl of op zijn mobiele nummer (06 11 59 19 06). Je kunt hem hier ook bereiken via Whatsapp. Ook als je nog vragen en/of twijfels hebt, of meer wil weten voor je officieel solliciteert, kun je via bovenstaande contactgegevens met hem in gesprek.

Hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit?

1.           Je toont je interesse

We gaan met je in gesprek om je te leren kennen en te horen waarom je enthousiast bent over de functie. Zijn we beide na dit gesprek enthousiast? Dan gaan wij ons best doen om zo snel mogelijk een eerste kennismaking te plannen op locatie in Den Bosch.

2.            De eerste kennismaking op locatie

Dit gesprek gebruiken we om te kijken of er sprake is van een klik tussen ons beiden. Uiteraard krijg je tijdens dit gesprek de ruimte om je vragen te stellen en willen wij wat zaken extra uitvragen.

3.           Het tweede gesprek

Ons eerste gesprek goed afgerond? Dan gaan we direct een tweede gesprek plannen! Op die manier kun je kennismaken met (een aantal van) je toekomstige collega’s en kunnen we zaken die nog niet ter sprake zijn gekomen nog wat verder uitdiepen.

4.           Alle gesprekken afgerond?

We doen je een aanbod dat passend is bij je kennis en ervaring en lichten je graag toe hoe het arbeidsvoorwaardenpakket eruitziet. Uiteraard bieden we je de ruimte hierover met ons in gesprek te gaan en je vragen te stellen.

5.           Welkom bij Service Apotheek!

Je tekent je overeenkomst en we heten je van harte welkom in ons team en binnen onze mooie organisatie. We gaan ervoor zorgen dat we alles goed voor je regelen en kijken uit naar je eerste werkdag!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Service Apotheek

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: