INLOGGEN

Security engineer (Azure Sentinel / Fortinet)

Elsloo 32 - 40 uur MBO

Voor ons ICT-team in Elsloo (Zuid-Limburg) zijn we op zoek naar een security engineer. Deze persoon heeft een belangrijke rol in het team; je bent allround verantwoordelijk voor de beveiliging van onze systemen

Beveiligen van onze systemen

De nieuwste technologieën

Modern & gezellig kantoor

Solliciteer direct! Stuur door

Security engineer (Azure Sentinel / Fortinet)

Voor ons ICT-team in Elsloo (Zuid-Limburg) zijn we op zoek naar een security engineer. Deze persoon heeft een belangrijke rol in het team; je bent allround verantwoordelijk voor de beveiliging van onze systemen en draagt er zorg voor dat het personeel van Mosadex veilig haar werk kan doen. Je probeert incidenten zoveel mogelijk te voorkomen, maar weet ze ook te analyseren en op te volgen wanneer ze voorkomen. Voor deze sleutelpositie binnen het ICT-team zoeken we iemand met de juiste instelling en persoonlijkheid. Interesse? Lees dan hieronder verder waarom jij ons nieuwe teamlid moet worden!

Wat ga je doen?

Als security engineer neem je actief deel aan projecten om de algemene security te verbeteren. Je gebruikt diverse tools en zelfontwikkelde scripts om inzicht te krijgen in onze security. Verder onderzoek en analyseer je security incidenten, maar je gaat ook actief threathunten en pentesten uitvoeren op onze omgevingen. Je doet verbetervoorstellen, die je vervolgens ook zelf mee implementeert. Als security engineer ben je verantwoordelijk voor het monitoren, analyseren en opvolgen van alerts. Je denkt mee hoe het proces veiliger kan en assisteert de CISO in zijn taken.

En verder:

  • Je maakt deel uit van het Security Operations Center en draagt bij aan NEN7510 en ISO27001 certificeringen.

  • Je werkt met omgevingen on-premise of in Azure.

  • Je werkt met tools voor threat & vulnerability management zoals Azure Sentinel en Microsoft Advanced Threat Protection.

  • Je werkt nauw samen met onze operations afdeling.

Wie zoeken wij?

Wij denken dat je van deze functie een succes kan maken als je een afgeronde mbo- of hbo-opleiding hebt op het gebied IT en affiniteit hebt met security. Bij voorkeur heb je kennis en/of ervaring met de inrichting van beveiligingssystemen. Ook is het handig als je ervaring hebt met netwerkbeveiliging en/of met vulnerabilitymanagement.

Belangrijker dan bovenstaande ervaring is voor ons de juiste persoonlijkheid. We vinden het belangrijk dat je goed in ons team past. Projectmatig kunnen werken is een vereiste om de functie goed in te vullen. Je stelt zelf doelen, formuleert hoe je hier denkt te kunnen komen en werkt hier op een gestructureerde manier naartoe. Omdat er onverwacht dingen kunnen gebeuren helpt het als je flexibel met je planning om kunt gaan en op een goede manier kunt communiceren met je collega’s binnen de verschillende bedrijven. We vinden het belangrijk dat je eigen ideeën deelt binnen het team en krijgt de vrijheid om het voortouw te nemen in de werkzaamheden die je uitvoert. Als team zijn we constant in ontwikkeling en onze medewerkers groeien mee. Dit doen we door het volgen van opleidingen en trainingen.

Wie is Mosadex en wat krijg je bij ons?

Mosadex Groep is een coöperatieve vennootschap van- en voor apothekers. Wij zijn een belangrijke speler binnen de Nederlandse zorg en leveren met onze 12 bedrijven een bijdrage om zorg toegankelijk, betaalbaar en patiëntvriendelijk te houden. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Als geheel vormen deze 12 bedrijven Mosadex Groep, een totaalleverancier in de farmaceutische zorgketen. Samen met meer dan 800 apotheken (waarvan 500 Service Apotheken), 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en 2.000 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte! 

Werken binnen Mosadex ICT betekent een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf. We werken binnen ons team met de nieuwste technologieën en geven iedereen de ruimte om zijn of haar bijdrage te leveren en actief mee te denken over oplossingen. De cultuur binnen ons team is erop gericht dat iedereen zichzelf kan zijn.

De sfeer is zeer informeel, waarbij iedereen zichzelf kan zijn. We beschikken over een modern en open kantoor, waar je makkelijk de samenwerking kan opzoeken maar ook heel goed zelfstandig kunt werken. Contact tussen collega’s onderling is zeer goed. Er wordt elke dag samen geluncht, er is veel onderling contact met je collega’s en er zijn regelmatig activiteiten in- en buiten kantoor(tijd). Zo hebben we een eigen fitnessruimte, kun je altijd gebruikmaken van onze Playstation in de kantine en vieren we samen onder meer Kerst en Sinterklaas. Er is altijd wel reden om met zijn allen iets leuks te doen! 

Uiteraard bieden we je voor deze rol een goed salaris passend bij je huidige kennis en ervaring. We geven je een premievrij pensioen, waardoor je netto meer salaris overhoudt om leuke dingen te doen. Maar misschien wel belangrijker: superleuke, behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig een biertje drinken aan onze tap of een potje tafelvoetbal met je spelen.

Hebben we je interesse gewekt?

Dan spreken we je graag! Solliciteren kan via de knop op deze pagina. Ook maakt hij graag tijd om vragen te beantwoorden, twijfels weg te nemen of met je in gesprek te gaan voor je solliciteert. Hij is te bereiken via mobiel/Whatsapp op 06 11 59 19 06 of per e-mail op werkenbij@mosadex.nl

Onze sollicitatieprocedure

1.    Je toont interesse

Emiel plant een kennismaking met je in om meer te horen over je wensen en ambities én je meer te vertellen over Mosadex. Zijn we beiden enthousiast? Dan plannen we z.s.m. een kennismaking in op locatie!

2.    Kennismaking

Het eerste gesprek gebruiken we om je meer inzicht te geven in de functie en je enthousiasme verder aan te wakkeren? Is er sprake van een goede klik, dan gaan we zo snel mogelijk een vervolggesprek plannen!

3.    Het tweede gesprek

Een tweede gesprek staat in het teken van een verdere kennismaking met je toekomstige collega’s en een finale check op de inhoud.

4.    Contractvoorstel

Na afloop van de gesprekken, doen we je zo snel mogelijk een arbeidsvoorwaardelijk voorstel dat past bij je verwachtingen. Uiteraard krijg je de ruimte hierover met ons in gesprek te gaan.

5.    Welkom bij Mosadex!

Aanbod akkoord en contract getekend? We zijn blij dat we je mogen verwelkomen en gaan ons voorbereiden op je start!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Mosadex Groep

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: