INLOGGEN

Security Officer

Elsloo 32-40 uur mbo

Affiniteit met beveiliging van IT-systemen? Weet jij ons te verbazen met jouw kennis en creatieve oplossingen? Dan word jij misschien wel onze nieuwe information security officer!

Borgen van informatiebeveiliging

De nieuwste technologieën

Modern & gezellig kantoor

Solliciteer direct! Stuur door

Security Officer

Affiniteit met beveiliging van IT-systemen? Weet jij ons te verbazen met jouw kennis en creatieve oplossingen? Dan word jij misschien wel onze nieuwe information security officer!

Wat ga je doen?

Als ISO ben je actief bezig met het borgen, handhaven en verbeteren van informatiebeveiliging. Je beheert en ontwikkelt het ISMS (ons managementsysteem voor informatiebeveiliging) en borgt de compliance met wet- en regelgeving. Verder help je het informatiebeveiligingsbeleid te ontwikkelen en borg je de naleving hiervan. Ook werk je beveiligingsplannen uit ten aanzien van maatregelen en ondersteun je bij de uitvoering hiervan. Je bent actief betrokken bij audits op gebied van informatiebeveiliging en borgt dat security awareness bij collega’s op peil is.

En verder:

  • Je maakt deel uit van het securityteam en draagt bij aan NEN7510 en ISO27001 certificeringen;

  • Je werkt nauw samen met onze operations en development afdeling.

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding op gebied van IT en affiniteit met cybersecurity. Hoewel werkervaring op gebied van security een voordeel kan bieden, is het ontbreken hiervan geen probleem. We zijn benieuwd naar hoe jij denkt het verschil te kunnen maken.

Wie is Mosadex en wat krijg je bij ons?

Mosadex Groep is een coöperatieve vennootschap van- en voor apothekers. Wij zijn een belangrijke speler binnen de Nederlandse zorg en leveren met onze 12 bedrijven een bijdrage om zorg toegankelijk, betaalbaar en patiëntvriendelijk te houden. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Als geheel vormen deze 12 bedrijven Mosadex Groep, een totaalleverancier in de farmaceutische zorgketen. Samen met meer dan 800 apotheken (waarvan 500 Service Apotheken), 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en 2.000 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte! 

Werken binnen Mosadex ICT betekent een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf. We werken binnen ons team met de nieuwste technologieën en geven iedereen de ruimte om zijn of haar bijdrage te leveren en actief mee te denken over oplossingen. De cultuur binnen ons team is erop gericht dat iedereen zichzelf kan zijn.

De sfeer is zeer informeel, waarbij iedereen zichzelf kan zijn. We beschikken over een modern en open kantoor, waar je makkelijk de samenwerking kan opzoeken maar ook heel goed zelfstandig kunt werken. Contact tussen collega’s onderling is zeer goed. Er wordt elke dag samen geluncht, er is veel onderling contact met je collega’s en er zijn regelmatig activiteiten in- en buiten kantoor(tijd). Zo hebben we een eigen fitnessruimte, kun je altijd gebruikmaken van onze Playstation in de kantine en vieren we samen onder meer Kerst en Sinterklaas. Er is altijd wel reden om met zijn allen iets leuks te doen! 

Uiteraard bieden we je voor deze rol een goed salaris passend bij je huidige kennis en ervaring. We geven je een premievrij pensioen, waardoor je netto meer salaris overhoudt om leuke dingen te doen. Maar misschien wel belangrijker: superleuke, behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig een biertje drinken aan onze tap of een potje tafelvoetbal met je spelen.

Hebben we je interesse gewekt?

Dan spreken we je graag! Je kunt solliciteren via de knop op deze pagina. Ook staat onze recruiter Emiel voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden, twijfels weg te nemen of met je in gesprek te gaan voor je solliciteert. Hij is te bereiken via mobiel/Whatsapp op 06 11 59 19 06 of per e-mail op werkenbij@mosadex.nl.

Onze sollicitatieprocedure

1.    Je toont interesse

Emiel plant een kennismaking met je in om meer te horen over je wensen en ambities én je meer te vertellen over Mosadex. Zijn we beiden enthousiast? Dan plannen we z.s.m. een kennismaking in op locatie!

2.    Kennismaking

Het eerste gesprek gebruiken we om je meer inzicht te geven in de functie en je enthousiasme verder aan te wakkeren? Is er sprake van een goede klik, dan gaan we zo snel mogelijk een vervolggesprek plannen!

3.    Het tweede gesprek

Een tweede gesprek staat in het teken van een verdere kennismaking met je toekomstige collega’s en een finale check op de inhoud.

4.    Contractvoorstel

Na afloop van de gesprekken, doen we je zo snel mogelijk een arbeidsvoorwaardelijk voorstel dat past bij je verwachtingen. Uiteraard krijg je de ruimte hierover met ons in gesprek te gaan.

5.    Welkom bij Mosadex!

Aanbod akkoord en contract getekend? We zijn blij dat we je mogen verwelkomen en gaan ons voorbereiden op je start!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Mosadex Groep

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: