INLOGGEN

Marketeer

Venray Maximaal 32 uur mbo/hbo

Van Heek Medical is op zoek naar een creatief marketingtalent die verantwoordelijk wordt voor al onze onlineactiviteiten. Hoe jij bij ons het verschil kan maken? Dat lees je hieronder!

Vergroten online zichtbaarheid

Ontwikkelen materiaal online leerplatform

Creativiteit & ondernemerschap

Solliciteer direct! Stuur door

Marketeer

Van Heek Medical is op zoek naar een creatief marketingtalent die verantwoordelijk wordt voor al onze onlineactiviteiten. Hoe jij bij ons het verschil kan maken? Dat lees je hieronder! De vacature is voor maximaal 32 uur per week.

Waar kom je te werken?

Van Heek Medical is leverancier van kwalitatief hoogwaardige medische producten. Wij zijn gespecialiseerd in producten voor wond-, continentie-, diabetes- en acute (EHBO en BHV) zorg. Wij bieden een grote diversiteit aan merken, waaronder ook onze eigen merken zoals Heka, Hekura, Hekamed, Betica en Decifera. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in de zorg.

Werken binnen van Heek betekent een gezellig, informeel bedrijf met 100 collega’s. Deze collega’s werken in ons magazijn en op verschillende afdelingen in het kantoor. Er is sprake van goed onderling contact en collega’s zoeken elkaar makkelijk op.

Je team bestaat, naast jezelf, uit zeven collega’s. Jij ondersteunt de product- en brandmanagers bij onze merkproposities, uitvoering van het marketing- en communicatieplan en geeft advies over de juiste toonzetting, sleutelwoorden en de in te zetten media. Je rapporteert in de functie aan de Marketing Manager.

Van Heek Medical is onderdeel van Mosadex Groep: totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Wat kom je bij ons doen?

Je bent een creatieve duizendpoot die graag meedenkt met conceptontwikkelingen en campagnes om nieuwe producten en diensten in de markt te zetten. Je geniet er van om in een team van Productmanagers, brandmanagers en collega marketeer verder te bouwen aan de merkbekendheid van Van Heek en onze producten. Je zwaait de scepter over de contentkalender en zit je aan de knoppen bij onze socials. Bij voorkeur heb je ervaring met videoproducties of vind je het leuk om je daar verder in te ontwikkelen. Ook krijg je de sleutels in handen van ons Educatiehuis. Ons leerplatform voor professionals dat je bij zorginstellingen promoot en qua educatieve content verder gaat verrijken. Ervaring met educatie of affiniteit daarmee is een pré.

Werkzaamheden waar je mee te maken krijgt zijn onder andere:

 • Beheren van de contentkalender;

 • Ontwikkelen van (geaccrediteerde) e-learnings, instructievideo’s, e-books en meer voor het Educatiehuis;

 • Meedenken over en ontwikkelen van concepten voor on- en offlinecampagnes en beurzen/exposities;

 • Videoproducties;

 • Vaststellen en beheren van het marketingbudget;

 • Opzetten en uitvoeren van verschillende SEA- en social media-advertenties, nieuwsbrieven en vergelijkbaar;

 • Toekomstbestendig maken- en houden van onze websites, onder andere door het inpassen van trends zoals AI;

 • Gebruiken van verschillende on- en offline tools (o.a. Excel, Google Analytics, WordPress en Magento).

Wat hebben wij je te bieden?

Voor deze functie ontvang je een salaris van maximaal €3800,- op basis van een fulltime dienstverband én gebaseerd op de kennis en ervaring die je meebrengt. Daarbij ontvang je de volgende secundaire voorwaarden:

 • Netto onkostenvergoeding voor o.a. thuiswerkdagen;

 • Reiskostenvergoeding;

 • 30 vakantiedagen;

 • Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving van GoodHabitz;

 • Laptop en telefoon.

Wie zoeken wij precies?

Voor deze functie is het voor ons vooral van belang dat je een duidelijke passie hebt voor marketing en affiniteit hebt met werken in een business-to-business en/of een business-to-consumer omgeving. Omdat jij zorgt voor onze online zichtbaarheid, is het verder van groot belang dat je een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal, met name in schrijven.

We kijken voor deze functie minder naar “harde” functie-eisen, maar vinden het vooral belangrijk dat je een aantal persoonlijke eigenschappen meebrengt. Dit zijn de volgende:

 • Een grote dosis creativiteit, die je gaat helpen om de juiste invalshoek te vinden én je collega’s snel enthousiast te krijgen over je activiteiten;

 • Een proactieve instelling, omdat jij degene bent die het initiatief neemt t.a.v. verschillende werkzaamheden;

 • Ondernemerschap. Wij begrijpen dat je werk soms (gecalculeerde) risico’s met zich meebrengt en vinden het belangrijk dat je de ruimte hebt/krijgt om fouten te maken;

 • Goed gevoel voor prioriteren. - Er is altijd meer werk dan tijd, dus je zorgt ervoor dat de agenda op de juiste manier is opgesteld en durft ook nee te zeggen.

 • Humor! Wij geloven erin dat humor een belangrijk onderdeel is van je functie in zowel de uitvoering als de omgang.

Ben je enthousiast geworden over ons verhaal?

Dan horen we graag van je! Je kunt contact opnemen met onze recruiter Emiel via werkenbij@mosadex.nl of op zijn mobiele nummer (06 11 59 19 06). Je kunt hem hier ook bereiken via Whatsapp. Ook als je nog vragen en/of twijfels hebt, of meer wil weten voor je officieel solliciteert, kun je via bovenstaande contactgegevens met hem in gesprek.

Hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit?

1.       Je toont je interesse

We gaan met je in gesprek om je te leren kennen en te horen waarom je enthousiast bent over de functie. Zijn we beide na dit gesprek enthousiast? Dan gaan wij ons best doen om zo snel mogelijk een eerste kennismaking te plannen op locatie in Venray.

2.       De eerste kennismaking op locatie

Dit gesprek gebruiken we om te kijken of er sprake is van een klik tussen ons beiden. Uiteraard krijg je tijdens dit gesprek de ruimte om je vragen te stellen en willen wij wat zaken extra uitvragen.

3.       Het tweede gesprek

Ons eerste gesprek goed afgerond? Dan gaan we direct een tweede gesprek plannen! Op die manier kun je kennismaken met (een aantal van) je toekomstige collega’s en kunnen we zaken die nog niet ter sprake zijn gekomen nog wat verder uitdiepen.

4.       Alle gesprekken afgerond?

We doen je een aanbod dat passend is bij je kennis en ervaring en lichten je graag toe hoe het arbeidsvoorwaardenpakket eruitziet. Uiteraard bieden we je de ruimte hierover met ons in gesprek te gaan en je vragen te stellen.

5.       Welkom bij van Heek!

Je tekent je overeenkomst en we heten je van harte welkom in ons team en binnen ons mooie bedrijf. We gaan ervoor zorgen dat we alles goed voor je regelen en kijken uit naar je eerste werkdag!

 

 

 

 

 

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Van Heek Medical

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: