INLOGGEN

Casemanager

Amersfoort 32-40 uur mbo/hbo

Wij zijn op zoek naar een Casemanager: een regisseur die apothekers en zorgconsumenten ondersteunt en adviseert. Jouw passie ligt in het verstrekken van nauwkeurige informatie en het bedenken van creatieve oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

klantgerichte instelling

gespreksvaardigheden

groot verantwoordelijkheidsgevoel

positieve houding en analytisch vermogen

ervaring Microsoft Office en CRM systemen

Solliciteer direct! Stuur door

Casemanager

Wat ga je doen?

Als Casemanager ben jij niet alleen een regisseur, maar een held in het ondersteunen en adviseren van apothekers en zorgconsumenten. Jouw dag begint met het vakkundig registreren van klantverzoeken in ons geavanceerde CRM-systeem. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de voortgangsbewaking van deze verzoeken. Jouw passie ligt in het verstrekken van nauwkeurige informatie en het bieden van creatieve oplossingen die aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Je dag is gevuld met het proactief afhandelen van vragen en klachten, waarbij je als een ware held communiceert met alle betrokken partijen. Je bewaakt niet alleen de kwaliteit van onze dienstverlening, maar je hebt ook de drive om continu te verbeteren en de klanttevredenheid naar nieuwe hoogten te tillen.

Deze rol biedt jou de kans om niet alleen een Casemanager te zijn, maar ook een bruggenbouwer tussen onze organisatie en de farmaceutische professionals. Je ontwikkelt je expertise in farmaceutische dienstverlening en hebt een aanzienlijke impact op de tevredenheid van onze klanten.

 

Wie is NControl?

Bij NControl zijn we gepassioneerd bezig met het ondersteunen van apotheken en zorgverleners om hun bedrijfsvoering naar nieuwe hoogten te tillen met innovatieve ICT-oplossingen. Als drijvende kracht achter de efficiënte inzet van technologie, stelt onze suite aan producten onze klanten in staat om onderscheidende zorg te bieden aan hun patiënten en zorgconsumenten. En we hebben grootse plannen - samen met ons team van getalenteerde medewerkers streven we ernaar de allerbeste ICT-dienstverlener voor apothekers te worden!

Innovatie in Zorg-ICT:
Onze producten zijn ontworpen met het oog op vernieuwing, en we blijven voortdurend streven naar vooruitgang. Bij NControl omarmen we de kracht van technologie om de zorgsector te transformeren.

Samenwerkingscultuur:
We geloven in de kracht van samenwerking en waarderen de inbreng van elk teamlid. Hier krijg je de kans om je ideeën te delen en bij te dragen aan de gezamenlijke ambitie om de zorgsector te verbeteren.

Open en Informele Bedrijfscultuur:
Bij NControl heerst er een open en informele bedrijfscultuur waar iedereen welkom is en zichzelf kan zijn. We moedigen diversiteit aan en creëren een werkomgeving waarin ieders stem wordt gehoord.

Onderdeel van een Sterk Geheel:
Als dochteronderneming van Mosadex Groep; de totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie, bevinden we ons in een unieke positie om te profiteren van een solide basis en een schat aan expertise.

 

Wat zoeken wij in een collega?

Klantgerichte Instelling:

Een klantgerichte instelling is de drijvende kracht achter jouw werk. Je begrijpt dat het voldoen aan de behoeften van onze klanten van essentieel belang is voor het succes van onze organisatie. Jouw inzet voor klanttevredenheid weerspiegelt zich in al je taken en interacties.

Gespreksvaardigheden:

Je beschikt over uitstekende gespreksvaardigheden waarmee je moeiteloos een band kunt opbouwen en effectief kunt communiceren met verschillende belanghebbenden. Of het nu gaat om het begrijpen van klantbehoeften, het afhandelen van interne overleggen, of het onderhouden van een open communicatie met collega's, jouw verbale en non-verbale communicatie maken het verschil.

Groot Verantwoordelijkheidsgevoel:

Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel ga je te werk. Jij begrijpt de impact van jouw bijdrage aan het grotere geheel en neemt verantwoordelijkheid voor de taken die aan jou zijn toegewezen. Betrouwbaarheid en toewijding zijn jouw handelsmerken.

Proactieve Houding en Analytisch Vermogen:

Jouw proactieve houding en analytisch vermogen maken je tot een waardevolle schakel in ons team. Je anticipeert op behoeften, neemt initiatief waar nodig en kunt complexe informatie snel en effectief analyseren. Dit stelt ons in staat om vooruitstrevend te handelen en beter te presteren.

Ervaring met Microsoft Office en CRM-systemen:

In de digitale wereld van vandaag is ervaring met Microsoft Office van onschatbare waarde. Jij bent niet alleen bekend met Outlook voor vlekkeloze e-mailcommunicatie, maar hebt ook vaardigheden in Excel en benut Teams als een platform voor naadloze samenwerking. Daarnaast breng je kennis en ervaring mee in het werken met CRM-systemen, waardoor je in staat bent om klantgegevens effectief te beheren en de interacties met onze doelgroep te optimaliseren.

 

Wat hebben wij je te bieden?

Wij vinden het belangrijk om een salaris te betalen dat past bij de kennis en ervaring die je meebrengt. Voor deze functie bieden wij een salaris van maximaal € 3150,- o.b.v. een fulltime (=40 uur) dienstverband. Daarnaast ontvang je van ons het volgende:

  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer vanaf 10km

  • Pensioenregeling

  • Hybride werken + netto thuiswerkvergoeding (€ 2,35 per dag)

  • Opleidingsmogelijkheden en ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen in je loopbaan

  • Gezellige teamdagen op kantoor

Ben je enthousiast geworden over ons verhaal?

Dan horen we graag van je! Je kunt  reageren via info@ncontrol.nl t.a.v. Lee-Sun Verneuil. Ook als je nog vragen en/of twijfels hebt, of meer wil weten voor je officieel solliciteert, kun je via bovenstaande contactgegevens met ons in gesprek.

 Hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit?

 1.       Je toont je interesse

We gaan met je in gesprek om je te leren kennen en te horen waarom je enthousiast bent over de functie. Zijn we beide na dit gesprek enthousiast? Dan gaan wij ons best doen om zo snel mogelijk een eerste kennismaking te plannen op locatie in Amersfoort.

 2.       De eerste kennismaking op locatie

Dit gesprek gebruiken we om te kijken of er sprake is van een klik tussen ons beiden. Uiteraard krijg je tijdens dit gesprek de ruimte om je vragen te stellen en willen wij wat zaken extra uitvragen.

 3.       Het tweede gesprek en onze persoonlijkheidstest

Ons eerste gesprek goed afgerond? Dan gaan we direct een tweede gesprek plannen! Op die manier kun je kennismaken met (een aantal van) je toekomstige collega’s en kunnen we zaken die nog niet ter sprake zijn gekomen nog wat verder uitdiepen. Ook kunnen we gebruikmaken van onze persoonlijkheidstest. Dit is een online methode, waarbij we na 10 minuten een goed beeld hebben van je persoonlijkheid en hoe we je het beste kunnen inzetten.

 4.       Alles achter de rug?

We doen je een aanbod dat passend is bij je kennis en ervaring en lichten je graag toe hoe het arbeidsvoorwaardenpakket eruit ziet. Uiteraard bieden we je de ruimte hierover met ons in gesprek te gaan en je vragen te stellen.

 5.       Akkoord?

Je tekent je overeenkomst en we heten je van harte welkom in ons team en binnen ons mooie bedrijf! We gaan ervoor zorgen dat we alles goed voor je regelen zodat je op je eerste werkdag een vliegende start beleefd!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij NControl

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: